Robomows robotgräsklippare

Robomows Helautomatiska och miljövänliga gräsklippare är mycket enkla att använda och kräver mindre energi än någon annan konventionell gräsklippare genom uppfinningsrik teknik och gräsåtervinningsteknik.

Dess gräsåtervinningsteknik avlägsnar inte bara behovet av att samla upp det klippta gräset för hand, utan ser till att gräsmattan blir friskare och ser bättre ut. Att dessa gräsklippare är tystare och miljövänliga samt gör jobbet automatiskt gör det bara ännu mera fantastiskt.

Utrustad med slitstarka stålknivar och hanterar nästan all terräng, högt gräs, kvistar och grenar. Robomow är säker och dess inbyggda sensorer identifierar hinder som träd och stenar så den kan arbeta runt den.

Robomow laddas upp vid basstationen och går tillbaka dit när den inte används. Robomow utgår själv från basstationen, klipper gräset och går tillbaka för att laddas upp inför nästa klippning.

Robomow är den enda robotgräsklipparen med knivar som klipper ända ut till kanterna. Det är också den enda som har ett speciellt kantklipp-läge där den följer avgränsningstråden och klipper gräsmattans alla kanter.
Robomow serie RSRoyal

RS Royal serien

Rekommenderad storlek på gräsmatta 3600m²
Maximal storlek på gräsmatta 5000m²
Klippbredd 56cm

Alla RS-Modeller
Robomow serie RC Stylish

RC Stylish

Rekommenderad storlek på gräsmatta 1200m²
Maximal storlek på gräsmatta 2000m²
Klippbredd 28cm

Alla RC-modeller
Robomow RX Clever

RX Clever

Rekommenderad storlek på gräsmatta 200m²
Maximal storlek på gräsmatta 300m²
Klippbredd 18cm

Alla RX-modeller

Boka kostnadsfri demo RoboMow
Montering & Uppstart
Krångligt att montera och starta upp din nya Robomow?
Då hjälper vi dig gärna med det. Vi kommer och monterar och startar upp den efter dina önskemål, 14 dagar senare så kommer vi igen och kollar om något skall justeras.

Kontakta oss ..
Förmånlig finansiering
Vi erbjuder finansiering via Resurs Bank. Kontakta oss för mer information

Jag vill veta mer ..
Robomow APP
Styr din Robomow via din Smartphone

Manövrera, styr och kommunicera med Robomow-appen

Läs mer ..