Åskskydd för din RoboMow

Alla robotgräsklippare och laddstationer styrs av elektronik som lätt slås ut av ett åskoväder. Rädda robotgräsklipparen med Thunderstop och sätt stopp för dyra efterverkningar av en åskurladdning.

Thunderstop är speciellt utvecklat för robotgräsklippare och skyddar utrustningen även vid ett direkt blixtnedslag eftersom den har kraftfull avledning till jord. Vid direkt nedslag är det stor risk att åskan fortsätter in i fastigheten vilket Thunderstop förhindrar.

Thunderstop är patensökt, den är passiv, kräver ingen egen strömkälla och påverkar inte robotens styrsystem.

Hur fungerar åskskyddet?

åskskyddet Thunderstop monteras på begränsningsslingan och blixttransienterna hindras från att nå utrustningen vid ett blixtnedslag eller en åskurladdning. Thunderstop skyddar utrustningen och är en smart investering för att öka driftsäkerheten och slippa laga eller köpa nytt. Man slipper också oron över att åskan kan drabba robotutrustningen. Stora försäkringssummor, reparationer och extraarbete för utbyte kan alltså sparas.

Kontakta oss för mer information

Boka kostnadsfri demo RoboMow
Montering & Uppstart
Krångligt att montera och starta upp din nya Robomow?
Då hjälper vi dig gärna med det. Vi kommer och monterar och startar upp den efter dina önskemål, 14 dagar senare så kommer vi igen och kollar om något skall justeras.

Kontakta oss ..
Förmånlig finansiering
Vi erbjuder finansiering via Resurs Bank. Kontakta oss för mer information

Jag vill veta mer ..
Robomow APP
Styr din Robomow via din Smartphone

Manövrera, styr och kommunicera med Robomow-appen

Läs mer ..